Hop taxi BV

Taxi Hop is al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw actief in het personenvervoer, hetzij toen nog onder de naam Parkgarage van de Hoef. In die tijd was het personenvervoer een luxe aangelegenheid bestemd voor de elite en nog niet voor een breed publiek toegankelijk.

 

Taxi Hop is een TX-keur gecertificeerde vervoersonderneming gevestigd in Baarn. Het TX-keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer. Dit keurmerk staat voor vakkundig opgeleide chauffeurs en een eerlijk, veilig en comfortabel taxivervoer. Door van onze vervoersdiensten gebruik te maken, maakt u als consument een bewuste keuze voor kwaliteit.


Als u kiest voor taxi Hop kiest u voor:


  • Betrouwbaar: onze chauffeurs nemen altijd de juiste route en berekenen het correcte tarief.
  • Veilig: al onze auto's voldoen aan de strenge veiligheidseisen die door het TX-keur worden opgelegd. Bovendien zijn al onze chauffeurs in het bezit van het diploma Levensreddend handelen.
  • Representatief: zowel de auto's als onze chauffeurs voldoen aan de criteria die door het TX-keur aan representativiteit worden gesteld.
  • Klantgericht: wij zijn een klantgerichte organisatie waarbij vakkundigheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Al onze chauffeurs voldoen aan de strenge eisen die door het TX-keur zijn opgelegd.

Het TX-keurlogo bevindt zich rechts op de voorruit en (niet verplicht) op de achterruit en op de zijkanten van onze auto's.